PANORÁMA HALÁSZCSÁRDA (HARTA)
 
 
Üzemeltető és tulajdonos cég: Panoráma-Gastro Kft, 6326 Harta Dunapart 011/5 hrsz, Üzletvezető: Jákob Zsolt, Telefon: 06-30/456-34-36 vagy 06-30/230-96-38 Fax: 06-78/467-604, E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Nyitva tartás: minden nap 11 - 21 óráig.
Rendezvények esetén előzetes egyeztetés alapján, igény szerint tartunk nyitva. 
 
 
Éttermünkben minden héten csütörtökönként délután 14 órától zárásig Torkos Csütörtököt tartunk, ételeink árából 30% kedvezményt biztosítunk. Adagjaink nem szűkítettek, ugyanúgy 100%-os mennyiségben és minőségben készülnek el. Akciónk csak kézpénzes fizetés esetén értendő. Ezen a napon érdemes biztosra menni és asztalt foglaltatni. Minden Kedves vendégünket várunk Sok Szeretettel.
Vendégeink részére lovaglási lehetőséget biztosítunk.
Lovaglási szervezőnk és oktatónk Stefán Edwin www.navahoranch.com
 
magyarimage 
 
 
 
 
1993-ban épült Halászcsárda a hosszú évek alatt már bebizonyította, hogy egy kis vidéki Duna parton is lehet színvonalas vendéglátást biztosítani, melyre igényt is tartanak a Vendégek. Nem csak a helyiek, hanem a környékben lakók, az átutazók és a turisták is szívesen térnek be hozzánk.
2006-ban lett a vállalkozásom, a Panoráma-Gastro Kft tulajdona, azóta a csárda gyökeres átalakításon és felújításon ment keresztül. A kalocsai Trófea Éttermet már több mint tíz éve vezetem sikeresen, a városban már elnyertem a helyiek elismerését, tapasztalataimat megosztom a Panoráma Halászcsárda sikere érdekében is.
Tekintse meg hivatalos honlapunkat: www.panoramacsarda.hu
 
 
 
 

Glass Pro

Hirdessen nálunk!

 

Bővebb információ az

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail

címen, vagy a kapcsolat

menüpont alatti

telefonszámon!

 _