Bankkártyás fizetés lehetséges! Szép kártyát is elfogadunk! Ételeinket helyben is elfogyaszthatja, de házhoz is szállítjuk!

Nyitva: Hétfő-Kedd: 17.00 - 22.00; Szerda-Szombat: 11.00 - 22.15; Vasárnap és ünnepnap: 17.00 - 22.00.

Kiszállításunk Kalocsa területén ingyenes, 2000 ft feletti rendelés esetén vidékre is szállítunk

(Bátya, Foktő, Negyvenszállás, Meszes)!

Az étlap a  www.coronapizza.hu oldalon érhető el.

 Tel.: +36-78/465-656
Mobil: +36-20/566-3080

A pizzéria története 1997-ben kezdődött, amikor a pizzéria üzemeltető-tulajdonosa munkát kapott egy bécsi belvárosi pizzériában. Az itt eltöltött két év alatt tapasztalatot és pénzt gyűjtött, majd Hartára haza térve pizza-kemence építésbe kezdett az addig is üzemelő kis sörözőjében. A kemence igen jól sikerült. (fotók a galériában) A hartaiak gyorsan rákaptak az akácfás kemencében sütött pizza ízére. A dolognak híre ment a környéken, sok vendég kezdett járni a környező településekről. A kapacitást Hartán nem lehetett bővíteni, ezért Kalocsán kibérelték az akkori „Vadászkürt italbolt” utcára néző szakaszát és itt kezdték meg működésüket 2001. áprilisában.

Immáron az elektromos kemencében sütött pizza hamar népszerű lett a városban. Mindig is törekedtek a minőség megtartására, állandóságára, a vevők panaszainak mielőbbi orvoslására és a korrekt üzletmenetre. Ennek köszönhetően a pizzéria szépen működött.

A fejlődés nem állt meg. Ők is kénytelenek voltak bővülni. 2004-ben átvették az egész üzlet területét és színvonalas sörözőt alakítottak ki a Vadászkürt italbolt helyén. A város új színfolttal gazdagodott a Pelikán söröző jóvoltából. Azóta is folyamatos változáson megy keresztül a vállalkozás. A megtermelt ”javakat” nagy részben visszaforgatják az üzlet fejlesztésére.

Új gépek, szebb környezet, többfajta termék bevezetésével próbálják felvenni a versenyt az egyre szűk(ö)ülő piacon. Céljuk továbbra is a lakosság tisztességes, jó minőségű pizzával való kiszolgálása, a dolgozói létszám megtartása.

Mottó: Amit Te nem ennél meg, másnak se szolgáld fel!

 

Kákonyi Alkusz

szm

Hirdessen nálunk!

 

Bővebb információ

az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

e-mail címen, vagy a

kapcsolat menüpont

alatti telefonszámon!