BAKODPUSZTA (BAKODI CSÁRDA)
 
Helység: Dunapataj Cím: Külterület hrsz. 061 Telefon: 78-461-819
bakod_lovasok
Alig száz kilométerre Budapesttől, szinte az ország geometriai középpontjában, a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz határán Bakodpuszta várja a természetes környezet rajongóit. Az 51-es főközlekedési úton Dunapatajt elhagyva a 108. kilométerkőnél magánút vezet a közeli Bakodpusztára, amely Dél-Magyarország egyik legszebb turistacentruma. A közel kétszáz hektáros területen olyan ritka őshonos állatfajtákkal találkozhatnak, mint a honfoglalás kora óta ismert magyar szürkemarha, mangalica konda, racka juh, vagy éppen a gyermekek kedvencei, a szemtelenül „követelőző” szamárcsikók.
 
 
A Bakodi Csárda és környezete remek lehetőséget nyújt kongresszusi elő- és utótúrák, incentive rendezvények, konferenciák, termék- és szolgáltatás bemutatók, értékesítéssel egybekötött kiállítások, vállalati rendezvények és nem utolsó sorban családi ünnepségek, lakodalmak magas színvonalú lebonyolítására. Az általunk készített ételféleségek kizárólag magyar nyersanyagokból és őshonos állatokból régi receptek alapján falusias, házias ízekkel készülnek. Kiemelten fontosnak tartjuk partnereink, vendégeink igényeinek alapos megismerését, ezért ajánlatunkat minden esetben személyre szabottan készítjük el.
bakod_lovasok_este
Programjainkról bővebben érdeklődjenek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy a +36 30/945-9771-es telefonszámon
 

Glass Pro

Hirdessen nálunk!

 

Bővebb információ az

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail

címen, vagy a kapcsolat

menüpont alatti

telefonszámon!

 _